Gizlilik Sözleşmesi
Sepet

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası ve Aydınlatma Metni

E-Turan AVM Elektronik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi (E-Turan AVM) Kişisel Verilerin Korunmasına ilişkin

Değerli Üyelerimiz ve Ziyaretçilerimiz,

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") kapsamında “Veri Sorumlusu” olan E-Turan AVM Elektronik Hizmetler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ("E-Turan AVM") olarak, işlediğimiz kişisel verilerinizle ilgili sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Bu metinde:

  • E-Turan AVM'a üye (“Üye”) olduğunuzda (mobil uygulama ve site) üyeliğiniz kapsamında,
  • E-Turan AVM sisteme üye olurken kaydettiğiniz kişisel bilgileriniz ile E-Turan AVM hesabınıza girmiş olup bize ilettiğiniz tüm kişisel verileriniz kapsamında
  • Ticari iletişim kanalları ile genel ve kişiye özel kampanya ve fırsat bilgilendirmeleri, ticari iletişim faaliyetlerimizle ilgili,
  • E-Turan AVM’a ait internet sitesini (www.eturanavm.com birlikte “Site”) veya mobil cihazınıza indireceğiniz E-Turan AVM uygulamasını (“Mobil Uygulama”) kullanımınız ve ziyaretiniz veya geçmişte kullanmış ya da ziyaret etmişseniz buna ilişkin olarak,
  • E-Turan AVMca düzenlenecek her türlü kampanya, yarışma ve benzeri etkinliklere katılmanız durumunda,
  • E-Turan AVM iletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçmemiz halinde

işlenen/işlenecek kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metni yer almaktadır.




Site ve Mobil Uygulama’da çerez vb. programlar kullanılmaktadır. E-Turan AVM’nin Çerez Politikası Metni’ne www.eturanavm.com/cerez-politikasi adresinden ulaşabilirsiniz.




1. Kişisel Verilerinizi İşleme Amaçlarımız ve İşlediğimiz Kişisel Verileriniz Nedir?



Açık Rıza Metnine Onay vermeniz halinde


  • Üyelik işlemlerinizin gerçekleşmesi, üyeliğinizden etkin bir şekilde yararlanabilmeniz, E-Turan AVM’ın ortaya çıkış amacına uygun olarak ve bu kapsamda ihtiyaçlarınıza, isteklerinize ve şartlarınıza uygun reklam, indirim, kampanya ve her türlü fırsatın karşınıza çıkması ve sizi diğer Üyelerden ayırt edebilmek amacıyla kimlik bilgileriniz(adınız-soyadınız, T.C. kimlik numaranız) ve cep telefonu numaranızı, e-posta adresiniz ile üye olduktan sonra sizin girdisini yapmak tercihinize bırakılmış ve reklam, kampanya ve indirimleri marketing ve bölümleme anlamında sizin için kişiselleştirmemize yarayan sistem içi verileriniz(e-posta, adres vb)
  • Üyeliğiniz, E-Turan AVM’nin güncellemeleri ve yapılan değişikliklere ilişkin tarafınızın bilgilendirilebilmesi amacıyla iletişim bilgilerinizi (cep telefonu numarası, e-posta adresi),
  • E-Turan AVM’nin Üyeler veya üçüncü kişiler tarafından üyelik sözleşmesi, mevzuat ve ahlaka aykırı şekilde kullanımını engellemek, şüpheli işlemlerin ve hukuka aykırı kullanımları tespit edebilmek, bloke ve bloke kaldırma işlemlerini yapabilmek için kimlik, iletişim ile işlem güvenliği bilgilerinizi,
  • Mobil Uygulama, Site, sosyal medya veya diğer mecralarda duyurduğumuz kampanya, yarışma, çekiliş gibi etkinliklere katılmanız halinde bu etkinliğe ilişkin ödül ve diğer faydaları almaya hak kazanacak kişilerin belirlenebilmesi ve bu faydaların gerçekleştirilebilmesi için kimlik ve iletişim bilgilerinizi




Ticari İletişim

Ticari iletişim izni, size yönelik oluşturulan genel veya size özel kişiselleştirilmiş kampanyaların, avantajların, promosyonların, reklamların, bilgilendirmelerin, pazarlama faaliyetlerinin; Mobil Uygulama, Site veya diğer kanallar üzerinden kısa mesaj (SMS), anlık bildirim, e-mail, arama, reklam sağlanması ile ticari elektronik ileti ve diğer ileti gönderimleri ve iletişimlerin yapılabilmesi amacıyla, kimlik (ad soyadı), iletişim (telefon numarası, e-posta adresi), alışveriş ve başta başta eturanavm.com'a girmiş olduğunuz ve tarafımıza ilettiğiniz tüm veriler ile sisteme üye olurken kaydettiğiniz kişisel bilgilerinizi içeren pazarlama bilgileriniz; doğum tarihi, cinsiyet, bulunduğunuz il, ilçe, eğitim seviyeniz, meslek/iş durumunuz, ilgi alanları-hobileriniz (kültürel, sanatsal, sportif gibi), Mobil Uygulama içi bildirimlere/anketlere/tekliflere/kampanyalara yönelik yaklaşımlarınız, favorileriniz, beğenileriniz, kişiye özel oluşturduğunuz ve dilediğinizde üçüncü kişilerle paylaşabildiğiniz ürün ve/veya kampanyaları içeren beğeni listeleriniz ile bu listelere ekledikleriniz dahil dilediğinizde üçüncü kişilerle paylaştığınız ürünler ve/veya kampanyalar, davranışlarınız, tercihleriniz, arama hareketleriniz, segmentleriniz, anket cevaplarınız, Mobil Uygulama kullanım süreniz, Mobil Uygulama versiyon bilginiz, kullandığınız cihazın markası, modeli, teknik özellikleri ve işletim sistemi bilgileri, kullanmış olduğunuz operatör bilgisi, cihaz kimliği, IP numaranız, Mac adresiniz, çerez ve reklam tanımlayıcınız, site ve uygulamadaki trafiğinize ilişkiin bilgilerinizi() alışveriş tutarı (yukarıda detaylıca açıklandığı üzere E-Turan AVM üzerinden (Site ya da Mobil uygulama) size sunulan reklam, indirim ve her türlü bağlantı linki üzerinden ilişkin, bilgilerinizi işliyoruz.



Site/Mobil Uygulama Ziyaretleri

E-Turan AVM web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ettiğinizde, çerezler ve benzer takip teknolojileri kullanılarak kişisel verileriniz işlenmektedir. İşlenen kişisel verilerin türleri ve işlenme amaçları hakkında detaylı bilgi için E-Turan AVM'nin Çerez Politikası metnini (www.eturanavm.com/cerez-politikasi) inceleyebilirsiniz.


Çağrı Merkezi/Müşteri İlişkileri Süreçleri

E-Turan AVM ile iletişim kanalları (çağrı merkezi, e-posta, mobil uygulama, web sitesi, sosyal medya, WhatsApp vb.) üzerinden iletişime geçtiğinizde veya Üye İşyerleri aracılığıyla bize ilettiğiniz sorun ve şikayetlerinizi çözümlemek için aşağıdaki kişisel verileriniz işlenmektedir:

• Kimlik bilgileri (ad, soyad, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi ve yeri)

       

  • İletişim bilgileri (telefon numarası, e-posta adresi)
  • Müşteri işlem bilgileri (talep ve şikayetleriniz, E-Turan AVM'li işlem ve alışveriş,

hediye/indirim/fayda kullanımları, yüklemeleri, iadeleri)

  • Gerektiğinde hukuki işlem bilgileri
  • Müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalar kapsamında görüşmeleriniz
  • Aramızda doğabilecek uyuşmazlıklarda delil olarak kullanılmak üzere çağrı merkezi ses kayıtları




Hukuksal Süreçler

Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve ilgili kamu kurumlarıyla bilgi güvenliği dahil diğer yasal gereklilikleri karşılamak amacıyla kimlik, iletişim, alışveriş ve işlem güvenliği (log kayıtları) bilgilerinizi işliyoruz. Oluşabilecek anlaşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurumlara karşı dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması amacıyla kimlik, iletişim, alışveriş ve işlem güvenliği bilgileri ile hukuki işlem detaylarını işliyoruz.




2. Kişisel Verilerinizi Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarabiliriz?


Kişisel verilerinizi açık rıza metnine onay vermeniz halinde;


  • Bilgi teknolojileri, pazarlama/reklam/kampanya faaliyetleri veya uzmanlık gerektiren danışmanlık gibi alanlarda ürün ve hizmet desteği almak, kişisel kampanyalar, avantajlar, promosyonlar ve reklamların oluşturulması, segmentasyon ve pazarlama analizi çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer üçüncü parti ortamlarda E-Turan AVM, Üye İşyerleri, reklam verenler ve diğer üçüncü kişilere ait reklamların sunulması amacıyla E-Turan AVM'nin yurt içindeki tedarikçileri, hizmet sağlayıcıları (çağrı merkezi hizmeti, sosyal medyadan gelen talep ve şikayetlerin toplanması ve yanıtlanması, yazılım geliştirme ve destek hizmeti, reklam, dijital pazarlama ve analiz hizmeti ve ürün desteği sağlayıcıları, ajanslar, yayıncılar, cihazlar ile lokasyon verisi toplama hizmeti, hosting hizmeti, elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları, çevrimiçi anket hizmeti sağlayıcıları, hukuki ve mali danışmanlık hizmeti veren firmalar) ve iş ortakları (iş birliğinde bulunulan firmalar, Üye İşyerleri, reklam verenler) ile
  • Şüpheli işlemlerin izlenmesi, tespiti ve hukuka aykırı faaliyetlerin önlenmesi, talep ve şikayetlerin çözüme kavuşturulması, kampanya/yarışma/etkinlik gibi süreçlerde ödül kazanan kişilerin belirlenmesi ve doğrulanması için gerektiğinde ilgili Üye İşyeri ile
  • İş ortakları (iş birliğinde bulunulan firmalar, Üye İşyerleri ve reklam verenler) ile birlikte yürütülen özel/genel kampanyalar, iş ortaklıkları kapsamında E-Turan AVM’nin Site veya Mobil Uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerden her türlü fayda ve indirimlere hak kazandığınız kurgulara (Affiliate kurgusu) katılım sağlamanız halinde bu kapsamda her türlü fayda ve indirimleri kazanabilmeniz, iş ortakları ile mutabakat sağlanması, işlemlerin kontrol edilmesi, ortaya çıkan uyuşmazlıkların giderilmesi ve bunlarla ilgili talep ve şikayetlerinizin çözüme ulaştırılabilmesi amacıyla ilgili iş ortakları ile,
  • Bir birleşme, satış, yeniden yapılanma, yeniden organizasyon, tasfiye veya E-Turan AVM’nin varlıklarının bir kısmının veya tamamının başka bir şekilde satılması veya devredilmesi durumunda veya devam eden bir iş olarak veya iflas, tasfiye veya benzeri bir parçası olarak E-Turan AVM’nin sahip olduğu kişisel verilerin transfer edilen varlıklar arasında yer aldığı işlem halinde bir potansiyel alıcıya/alıcıya veya başka bir halefe;
  • Yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili ve diğer yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlarla, ayrıca yasal yükümlülüklerimiz kapsamında ticari iletişime ilişkin kayıtlar Klaviyo Group ile(klaviyo.com)
  • Yurt Dışına Aktarım:Ayrıca açık rıza metni ile rıza vermeniz halinde; bilişim teknolojileri, marketing/analiz/bölümleme/reklam faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amacıyla E-Turan AVM'nin yurtdışında bulunan hizmet sağlayıcıları ve iş ortaklarıyla (sosyal medya talep/ şikayet yönetim platformu hizmeti, yazılım geliştirme ve destek hizmeti, reklam, dijital pazarlama ve analiz hizmeti ve ürün desteği sağlayıcıları, cihazlar ile lokasyon verisi toplama hizmeti, hosting, bakım ve geliştirme bakım hizmeti, çevrimiçi anket hizmeti sağlayıcıları) ve/veya yurtiçindeki/yurtdışındaki tedarikçilerimizin sunucularının yurtdışında olması sebebi ile, kimlik, iletişim, müşteri işlem, finans, pazarlama, işlem güvenliği, hukuki işlem ile görsel ve işitsel kayıtlar verilerinizi, ayrıca E-Turan AVM’yle WhatsApp uygulaması üzerinden iletişime geçebilmeniz amacıyla tedarikçimizin sunucularının yurtdışında olması sebebiyle kimlik, iletişim, müşteri işlem ve hukuki işlem verilerinizi yurt dışı ile


Paylaşmaktayız.




3. Kişisel verilerinizi Üye iş yerlerinden talep etmemizin nedeni nedir?


E-Turan AVM, sistemi üzerinden üye işyerlerinin satış yapmasını sağlayan, kampanya ve fırsatlarını sunmasına olanak veren bir platformdur. Bu platform üzerinden bir takım kampanya ve indirimlerden yararlanma imkanı doğabilecektir. Bu nedenle

- E-Turan AVM ile üye işyerleri ile yapılan ikili sözleşmeler gereği E-Turan AVM’ın hakettiği komisyon ücretinin belirlenmesi ve hakedişinin yapılması amacıyla eturanavm.com veya E-Turan AVM Mobil Uygulaması üzerinden yaptığınız alışveriş bilgileriniz

- ayrıca üye işyerinin denetlenmesi, ürün, reklam ve kampanyaların kontrolünün yapılması,

- ve bu ödemelerin yahut siparişlerin üzerinden yapılacak analizle kişisel tercih ve ihtiyaçlarınıza uygun reklam, kampanya, pazarlama ve segmentasyon faaliyetini yürütülmesi

amaçlarıyla E-Turan AVM üzerinden (Site ya da Mobil uygulama) size sunulan reklam, indirim, kampanya ya da fırsatlar ve her türlü bağlantı linki üzerinden, E-Turan AVM’a üye iş yerlerinin yapmış olduğu satışa ilişkin başta alışverişin tutarı olmak üzere alışveriş tutarı, sipariş numarası, ödeme ve ücret bilgilerinizi üye iş yerinden talep ediyor veya tarafımıza gönderilmesini sağlıyoruz,

Açık rıza metnini onaylayarak yukarıda açıklanan verinizin bu şekilde tarafımıza gönderilmesine veya tarafımızca istenebilmesine onay vermiş oluyorsunuz



4.Kişisel verilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi nedir?

Kişisel verilerinizi; Mobil Uygulama’da, Site’den veya üyelik sırasında verdiğiniz bilgilerin sistemlerimize kaydedilmesi, Üye İşyerleri’ne ait mağazalarda veya çevrimiçi alışveriş platformlarında (siteler, mobil uygulamalar ve diğer platformlar) E-Turan AVM’yi kullanarak yaptığınız alışverişlere, Site’yi ve Mobil Uygulama’yı kullanımız neticesinde dolaylı ya da doğrudan oluşan/edinilen her türlü alışveriş ve buna dair sipariş ve ücret bilgisi, işlem, anket doldurma, kayıt ve davranışsal işlemlerin sistemlerimize kaydedilmesi, çağrı merkezi, Mobil Uygulama, Site, e-posta adreslerimiz, sosyal medya ve diğer iletişim kanalları üzerinden karşılıklı olarak iletişime geçilmesi sırasında bize iletmiş olduğunuz talep ve şikayetlerinizin kaydedilmesi, çağrı merkezi ile yaptığınız görüşmelerin otomatik olarak kaydedilmesi gibi otomatik yöntemlerle toplamaktayız.

E-Turan AVM olarak kişisel verilerinizi;

  • E-Turan AVM üyeliğinizin kurulması ve üyelik sözleşmesi uyarınca yükümlülüklerimizin yerine getirilmesine ilişkin olarak “Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine,
  • E-Turan AVM üyeliğiniz kapsamındaki marketing(pazarlama), segmentasyon ve analiz çalışmaları kapsamında kişisel veri işleme süreçlerine ilişkin olarak vereceğiniz “açık rıza”nıza,
  • Ticari iletişim faaliyetlerine ilişkin olarak vereceğiniz “açık rıza”nıza,
  • Üye işyeri üzerinden verdiğiniz siparişlere ilişkin olarak “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” ve “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” hukuki sebeplerine,
  • E-Turan AVM programının kullanımına ilişkin şüpheli işlemlerin tespiti ve önlenmesi ile operasyonel süreçlere ilişkin çalışmalar ve müşteri ilişkileri süreçlerimize ilişkin olarak “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebebine;
  • Mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimize ilişkin “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “kanunlarda açıkça öngörülmesi” hukuki sebebine ve
  • Hukuki uyuşmazlık, soruşturma ve diğer adli/resmi süreçlere ilişkin olarak da “bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması” hukuki sebeplerine


dayanarak topluyoruz.


İstediğiniz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, ticari elektronik iletişimi reddedebilir, açık rızanıza dayanarak kişisel veri işlenen hallerde ise açık rızanızı geri çekerek açık rızaya dayanan kişisel veri işleme süreçlerini durdurabilirsiniz.


5. Haklarınız nelerdir?

E-Turan AVM tarafından işlenen kişisel verilerinize ilişkin olarak her zaman Kanun’un 11.maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin tarafımıza başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurularınızı Veri Sorumlusu olarak E-Turan AVM Elektronik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne aşağıda belirtilen adresimize yazılı başvuru yaparak veya sistemimizde kayıtlı bulanan e-posta adresinizden e-posta göndermek suretiyle iletebilirsiniz İlgili talebin mevzuat gereği belirli bir usul takip edilerek yapılması gereken hallerde söz konusu usule uyulması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Kanun’un 28. Maddesinin ikinci fıkrası gereğince; Kanun’nun 11. maddesindeki haklarınız talep edemeseniz, zararını olduğu takdirde giderilmesini talep etme hakkınızın saklı bulunduğunu hatırlatırız.

Yukarıda sayılan haklarınıza ilişkin taleplerinizi, belgelendirmek suretiyle, E-Turan AVM üzerinde bulunan iletişim formları aracılığıyla elektronik ortamda veya yine E-Turan AVM internet sitesi ve uygulaması üzerinde bulunan iletişim bilgilerimiz üzerinden, noter kanalıyla veya güvenli elektronik imza kullanmak kaydıyla kayıtlı elektronik posta adresleri, elektronik veya fiziksel evrak ile başvuru yaparak Şirketimize ücretsiz olarak iletebilirsiniz. Böyle bir talebinizin Şirketimize iletilmesi halinde, talebinizin niteliğine göre en geç otuz (30) gün içinde ilgili talep sonuçlandırılmaktadır. Talep ettiğiniz işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde veya yazılı olarak verilecek cevabımızın on (10) sayfayı aşması halinde, 10.03.2018 tarihli ve 30356 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’in 7. maddesinde belirtilen ücret alınabilecektir.

Başvurunun Şirketimizin hatasından kaynaklanması hâlinde ise alınan ücret ilgiliye iade edilir. Şirketimiz, başvuruda bulunan kişinin veri sahibi olup olmadığını tespit etmek amacıyla başvurucudan bilgi ve belge talep etme ve yapılan başvuruda yer alan talepleri ve bilgileri açıklığa kavuşturmak amacıyla, veri sahibine başvurusu ile ilgili soru yöneltme haklarına sahiptir. 

Aşağıda sayılan hallerde yapılan başvuru, gerekçesi açıklanarak Şirketimizce reddedilebilir:

•Yukarıda yer verildiği üzere, Kanun’un 28. maddesinin ilk fıkrası uyarınca, açıkça Kanun’un kapsamı dışında olduğu düzenlenen hallerden birinin söz konusu olması,

•Kişisel veri işlemenin suç işlenmesinin önlenmesi veya suç soruşturması için gerekli olması, •Kişisel veri sahibinin talebinin diğer kişilerin hak ve özgürlüklerini engelleme ihtimali olması,


•Kasten yersiz, gereksiz veya kötü niyetli olarak orantısız ve fazla çaba gerektiren taleplerde bulunulmuş olması ya da talep edilen bilginin kamuya açık bir bilgi olması,

•Kişisel verileri işleme şartlarının tamamının ortadan kalkmamış olması,

•Kanunlar (Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun, İş Kanunu, Vergi Usul Kanunu, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu gibi) gereği veriyi muhafaza etme süresinin dolmamış olması.


Yazılı başvuru:

Lütfen başvurularınızı aşağıdaki ifadeyi zarfın üzerine/yazının başlığına aynen yazınız.“E-Turan AVM Elektronik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Müşteri İlişkileri Departmanının dikkatine”Başvurularınızı aşağıdaki adrese gönderiniz:KALE MAH. HAFIZ HASAN CAD. NO: 5 A KESTEL/ BURSA


E-Posta yoluyla başvuru:

Lütfen başvurunuzun “Konu” kısmına aşağıdaki ibareyi aynen yazınız.“E-Turan AVM Elektronik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Müşteri İlişkileri Departmanının dikkatine”Başvurularınızı aşağıdaki adrese gönderiniz: info@eturanavm.com




AÇIK RIZA METNİ

E-Turan AVM ELEKTRONİK HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (E-Turan AVM) 

E-Turan AVM Üyeliği

Kişisel Verilerin İşlenmesine ilişkin Açık Rıza Beyanı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (" Kanun") kapsamında, daha önce benimle paylaşılan, internet siteleri ( (“Site”)) veya E-Turan AVM mobil uygulaması (“ Mobil Uygulama”) üzerinden her zaman ulaşabileceğim ve aşağıda yer alan aydınlatma metninde detaylı olarak açıklandığı şekilde kişisel verilerimin E-Turan AVM Elektronik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi (“ E-Turan AVM”) tarafından işlenmesine, aşağıdaki rıza beyanı ile onay veriyorum.

Site ve Mobil Uygulama’da çerez vb. programların kullanımına ilişkin çerez politikasına https://www.eturanavm.com/cerez-politikasi adresinden ulaşabileceğimi biliyorum.

Kişiselleştirilmiş marketing, profilleme, bölümleme: Aydınlatma metninde detaylı olarak açıklanan pazarlama, iletişim, kimlik tarafımca verilmiş olan verilerimin E-Turan AVM üye işyerleri (“ Üye İşyeri”) ile yürütülen özel/genel kampanyalar, iş ortaklıkları kapsamında her türlü fayda/indirimleri kazanmak, genel veya bana özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, bölümleme ve marketing analiz çalışmalarının yapılması, Mobil Uygulama, Site veya diğer 3. parti ortamlarda E-Turan AVM, Üye İşyerleri, reklam verenler ve diğer 3. kişiler’e ait reklamların sağlanması ve marketing/komünikasyon faaliyetlerinin (Mobil Uygulama ve Site’deki bildirimler, açılır pencere gösterimi, kişiye özel teklifler, kullanıcı ekranlarının özelleştirilmesi, reklam, çerezler) yapılması, Mobil Uygulama, sosyal medya veya diğer mecralarda duyurduğunuz kampanya, yarışma, çekiliş gibi etkinliklere katılmak amaçlarıyla işlenmesine, bilişim teknolojileri, pazarlama/reklam faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak ve E-Turan AVM’ın kanuni haklarını kullanabilmesi amacıyla gerekli mali ve hukuki hizmeti almak istediğinde bu hizmetler için çalışacağı kişi ve kurumlarla E-Turan AVM’ın yurtiçinde bulunan tedarikçiler, iş ortakları ve hizmet sağlayıcılarıyla paylaşılmasına,

Yurtdışına aktarım: Bilişim teknolojileri, pazarlama/analiz/segmentasyon/reklam faaliyetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. konularda ürün ve hizmet desteği almak amacıyla E-Turan AVM’ın yurtdışında bulunan hizmet sağlayıcıları ve iş ortaklarıyla (sosyal medya talep/ şikayet yönetim platformu hizmeti, yazılım geliştirme ve destek hizmeti, reklam, dijital pazarlama ve analiz hizmeti ve ürün desteği sağlayıcıları, cihazlar ile lokasyon verisi toplama hizmeti, hosting, bakım ve geliştirme bakım hizmeti, çevrimiçi anket hizmeti sağlayıcıları) ve/veya yurtiçindeki/yurtdışındaki tedarikçilerin sunucularının yurtdışında olması sebebi ile, kimlik, iletişim, müşteri işlem, finans, pazarlama, işlem güvenliği, hukuki işlem ile görsel ve işitsel kayıtlar verilerimin yurt dışı ile paylaşılmasına

 

eturanavm.com üzerinden yapılan alışveriş: Aydınlatma metninde detaylı olarak açıklanan yukarıda işlenmesine rıza gösterdiğimi belirttiğim bilgiler neticesinde site ya da mobil uygulama içerisinden tarafıma gösterilen fırsat, reklam ya da ürünleri ziyaret ederek eturanavm.com sitesinden yaptığım alışverişlerde, eturanavm.com'un ; kampanya, fırsat, ya da satıcı ile yapılan ikili anlaşmalar gereği E-Turan AVM'nin gerekli hizmet bedelini ve hakedişini alabilmesi, yapılan kampanyanın kontrolünün sağlanması amacıyla doğrudan linkteki ürün olmasa dahi E-Turan AVM tarafından paylaşılan her türlü bağlantı linki veya reklam üzerinden ürün sayfasına gidilerek eturanavm.com üzerinden yapılan her türlü alışverişe yahut E-Turan AVM üzerinden kazandığınız her türlü fırsat, indirim vs sonucu satıcının mağazasından yaptığınız alışverişe dair ücret ve sipariş bilgisini E-Turan AVM ile paylaşmasına ya da E-Turan AVM’ın bu bilgiyi satıcıdan talep edebilmesine

rıza veriyorum