En İyi Kulaklık

Kulaklıkları birçok yerde kullanıyoruz: Müzik dinlerken, film izlerken, oyun oynarken… Daha iyi ses kalitesi bize her ne yaparsak yapalım daha iyi bir deneyim sunuyor. O yüzden doğru kulaklık seçimi çok önemli. Ayrıca, nerede hangi kulaklığı kullanacağımıza karar vermek de önemli. Örneğin, yoldayken kulak içi bir kulaklığı daha rahat taşıyabiliriz ama evde oyun oynarken kulak üstü kulaklıktan daha fazla verim alabiliriz. Lafı daha fazla uzatmadan en iyi kulaklıklar listemize geçelim.

1. Sennheiser Momentum Kulak İçi Kulaklık

En iyi kulaklıklarda olması gereken bütün özelliklere sahip olan bu güçlü ürün, Sennheiser’ın bilindik kalitesini bize sunuyor. Kulaklık sesi mükemmel şekilde iletiyor ve kırmızılı görünümüyle oldukça şık duruyor. Yurt dışında 70 dolarlık fiyatı makul olarak değerlendirilse de Türkiye’de 400 liraya yakın, dolayısıyla kalburüstü bir seçim.

2. Sony XBA-H1 Kulak İçi Kulaklık

Teknoloji yarışında zaman zaman geride kalsa da güvenilir bir marka olmayı sürdüren Sony’nin bu ürünü hoş tasarımı ve güçlü ses performansıyla en iyi kulaklıklar arasında yer almayı hak ediyor. Kulaklık ayarları yok ama geri kalan özellikleri gayet iyi. Türkiye’de 250-300 lira aralığında fiyatlarla satışta.

3. Shure SE215 Kulak İçi Kulaklık

En İyi Kulaklık Shure

Kulaklıkları yakından takip eden kullanıcıların tanıyacağı Shure’un bu modeli epey dikkat çekiyor. Abartısız tasarımı oldukça rahat bir kullanım sağlıyor. Ses kalitesi gayet iyi. Yabancı eleştirmenler tarafından fiyatı orta karar olarak değerlendiriliyor. Türkiye’de 400-450 lira arasında. Kablosu değiştirilebildiği için uzun vadede birçok kulaklıktan daha ekonomik olması mümkün.

4. Sennheiser IE 800 Kulak İçi Kulaklık

Kulaklık markaları deyince ilk akla gelenlerden biri olan Sennheiser bu yeni modeliyle en iyi kulaklıklar listesinde bir daha yer alıyor. Bas derinliği, gücü ve kalitesi eleştirmenler tarafından sıra dışı olarak değerlendirilmiş. Yüksek, ti sesleri bile bozulma olmadan veriyor. Ama tabii bu kadar özelliğe sahip olunca bu kulaklıklar ve fiyatları da doğru orantılı olmuş: 1000 dolar. Türkiye’de henüz yok, o yüzden fiyatı belli değil.

5. Beats by Dr. Dre urBeats Kulak İçi Kulaklık

Kulaklık piyasasının ünlü markalarından Beats’in Dr. Dre tarafından tasarlanan kulak içi kulaklığı en iyi kulaklıklar arasında yer alıyor ama kullananlar Beats’in alışıldık bas sesinin daha az baskın olduğunu ve tasarımın biraz abartılı durduğunu söylüyor. Fiyatları 340-400 lira arasında değişiyor.

6. Audeze Sine Kulak Üstü Kulaklık

En İyi Kulaklık Audeze

Audeze Sine en iyi kulaklıklar listesine sadece ses kalitesiyle değil hafif ağırlığıyla da dahil oluyor. Özellikle bol bol seyahat edenler ve bu sırada kulak içi kulaklığa mahkum olmak istemeyenler için ideal. Yurt dışında 449 dolardan satılıyor.

7. Sennheiser HD 201 Kulak Üstü Kulaklık

En İyi Kulaklık Sennheiser

Bu model hem Sennheiser, hem kaliteli, hem de uygun. Listedeki diğer kulaklıklar pahalı geldiyse kesinlikle bu modele göz atın. Sesi temiz aktaran, dış sesleri fena yalıtmayan, hafif ağırlıktaki bu kulaklığı 75-120 lira arasında bir fiyattan satın almanız mümkün.

8. Bang & Olufsen BeoPlay H8 Kulak Üstü Kulaklık

En İyi Kulaklık Bang

Piyasada bulabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biri de Bang & Olufsen’in bu modeli. Fotoğraflardan kibar tasarımı ve birbiriyle uyumlu pastel renkleri direkt dikkat çekiyor. Markanın özel olarak geliştirdiği hoparlörler ses kalitesini artıyor ve dinlediğiniz müziklerden daha fazla keyif almanızı sağlıyor. Bluetooth kablosuz olan bu kulaklık 14 saate kadar çalışabiliyor. Fiyatı 1400 TL civarında.

9. Bowers & Wilkins P7 Kulak Üstü Kulaklık

En İyi Kulaklık Bowers

Sade hatlı tasarımıyla dikkat çeken bu kablosuz model, yüksek kalitede ses aktarımı sunarken geniş kulaklık süngerleri ile kulağınızı sararak dış sesleri yalıtıyor, size kendinize ait bir dünyadaymışsınız hissi veriyor. Türkiye’de 1800 lira bandında.

10. Snopy Rampage SN-RW1 7.1 USB Oyuncu Kulaklığı

Oyun tutkunlarının nasıl özel bilgisayarları varsa özel kulaklıkları da olmalı. Bu güçlü kulaklık, gerek güçlü ses kalitesi, gerek ergonomik tasarımı gerekse mikrofon ve titreşim gibi özellikleriyle harika bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlayacak. Pahalı oyun kulaklıkları yerine 200 lira bandındaki bu kulaklığı tercih edebilirsiniz.

11. Beats New Studio Kulak Üstü Kulaklık

En İyi Kulaklık Beats

Farklı renkleri ve dinamik tasarımıyla dikkat çeken Beats, en iyi kulaklıklar denince adı geçen markalardan biri. Pürüzsüz bir ses kalitesi sunarken etrafınızdaki kuru gürültüyü de tamamen kesiyor. Bu yüzden ofis ve ajans çalışanlarının gözde modellerinden. Ama 700-1200 lira kadar bir meblağı gözden çıkarmanız gerekiyor.