İspanyol Paça Kombinleri

İspanyol paça pantolonların bu senenin en trend parçalarından biri olduğu su götürmez bir gerçek. Çoğumuz gardırobumuz için hemen birkaç tane edindik bile. 1968 ruhunun devamı, 1970’lerin asi karakteri ve eğlence/festival tadının bir uzantısı olarak da görülebilecek İspanyol paça pantolonlar, muhteşem kombinler yaratabileceğiniz parçalardır aynı zamanda. Havalı, şık, kimi zaman sevimli ve hatta kimi zaman salaş bir hippi gibi görünmek istediğinizde, size pek çok seçenek sunar. Hemen her vücut tipine uygun olan İspanyol paça pantolon ne ile giyilir sorusu akılları kurcalarken, biz de sizin için İspanyol paça kombinleri yazısı yazdık. İşinize yarayacağını, en azından ilham verici olmasını umuyoruz. İyi okumalar!

1.Paça boyu önemli!

Paça BoyuKaynak: shoe-tease.com

İspanyol paça kombinleri söz konusu olduğunda belki de en çok önem vermeniz gereken nokta pantolonunuz paça boyudur; çünkü paçaları kısa gelen bir İspanyol paçanın üzerine ne giyerseniz giyin, göz alıcı bir kombin oluşturmada başarısız olursunuz. Genellikle düz mü yoksa topuklu ayakkabı mı giydiğiniz önemli. Kombininizi yapacağınız ayakkabıların topuklarına göre paça uzunluğuna karar vermelisiniz. Esas mesele, ayakkabılarınızı tamamen örtecek, zeminden en fazla 1-2 cm yüksekte duracak paçayı seçmeniz.

2.Ayakkabılara gelelim…

Ayakkabı SeçimiKaynak: shoe-tease.com

Aslında İspanyol paça pantolonlar ile pek çok türden ayakkabıyı kombinleyebilirsiniz. Yine de, en güzel kombinlerin platform ve blok topuklu ayakkabılar ile sağlandığı, bu kombinlerin sıklıkla tercih edilmesinden anlaşılıyor. Yaz bitmek üzere belki ama henüz yağmurlar bastırmadan ve havalar iyice soğumadan topuklu ya da topuksuz sandaletlerle de giyebilirsiniz. Topuklu sandaletlerle hem şık hem de rahat bir görünümü yakalayabilirken, topuksuz sandaletlerle hippi tarzına daha da yaklaşıp salaşlığın tadını çıkarabilirsiniz.

Şimdi İspanyol paça pantolonların üstüne ne giyilir, onlara bakalım.

3.Tişört seçimi

Tşört SeçimiKaynak: stylecaster.com

İspanyol paça pantolonların üstüne pekâlâ tişört giyebilirsiniz. Bu tişörtün desenli ya da basic olup olmayacağı tamamen sizin zevkinize kalmış bir şey. Ancak tişörtlerinizin ya belinize tamamen oturuyor durumda olduğuna ya da hafif bol olmasına özen gösterin. İspanyol paça pantolonların üstüne giyeceğiniz tişörtlerin boyu vücudunuza göre kısa da olabilir orta uzunlukta da. Crop top bluzlar bu senenin modasıydı malum. Crop top üstler de tercih edebilirsiniz. Eğer tişörtünüz uzunsa, pantolonunuzun içine sokarak kullanabileceğiniz gibi, daha rahat bir biçimde dışarıda da kalabilir.

4.Gömlek ve bluzlar

Gömlek ve BluzlarKaynak: thedashofdarling.com

İspanyol paça pantolonlarla birlikle giyebileceğiniz başka parçalar da gömlekler ve bluzlar. Peki bunları nasıl giymeliyiz, hangileri en iyi kombini sunacaktır? İspanyol paça pantolonlar ile kısa gömlekler çok uyumludur. Ancak kısa gömleğim yok diyorsanız, uzun gömleklerinizi pantolonunuzun içine sokarak kombinlemeniz en hoş görüntüyü verecektir. Eğer İspanyol paça pantolonunuz kot kumaşından yapılmışsa, desenli gömlekler de, düz beyaz bir gömlek de sizi şık bir kadın yapmaya yeter. Bluzlar konusuna geldiğimizde, düz kesim bir bluz hem sade hem de şık bir görünüm sunarken, daha kat kat gelen, hareketli bluzları da tercih ederek özellikle bel bölgenizde memnun olmadığınız kısımları örtebilirsiniz.

5.Hırka ve kazaklar

Hırka ve Kazaklar