Bikini Modelleri

Yaz mevsimi ve tatil dönemi devam ederken, henüz almamış ya da bir yenisini alacaklar için bu sezonun en çok tercih edilen ve size en uygun olabilecek bikini modelleri ve mayo modellerini ele alacağım. Trendleri takip etmek, popüler modelleri belirlemek kadar önemli olsa da vücut tipinize en uygun modeli ve parçaları bulabilmek, ten renginize en çok yakışan renk veya renk kombinlerini seçebilmek çok daha mühimdir. Senenin trendleri ise, hiç değişmez dantel güpür detayları ile beyaz bikini ve mayolar, örgü modeller, dikey yatay çizgiler, puantiyeler, retro çiçekler ve neon renklerden oluşuyor.

Bikini Modelleri Örgü Bikini

Örgü Bikini Modelleri

Bu sene benim de tercihim olan örgü bikinilerle başlamak istiyorum. Model çıkarmalarına bakarak kendi kendinize bile yapabileceğiniz bu bikiniler bu yazın trendi olmuş durumda. Örgü bikiniler kumsal kıyafetleri olarak da farklı bir hava katıyorlar. Eğer el işi biliyorsanız istediğiniz renk ve desenlerde örgü bikiniler hazırlayabilirsiniz.

Bikini Modelleri Yüksek Bel Bikini

Yüksek Bel Bikini Modelleri

Geçmişe geri dönüş olarak gördüğüm ve beni keyiflendiren yüksel bel bikini modelleri kullanımı en rahat bikini modelleri arasında yer alıyor. Eğer üst gövdeniz uzunsa ya da bacak boyunuz kısa ise bu bikiniyi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Daha nostalji için bu modellerde özellikle çizgili ve puantiye desenlileri tercih edebilirsiniz.

Bikini Modelleri Destekli Bikini

Destekli Bikini & Mayolar

Destekli bikini takımları klasik modeller arasında yerini her sezon koruyan modellerin başında gelir. Özellikle küçük göğüslere sahip kadınların vazgeçilmezi olan balenli ve dolgulu modellerdir. Vücudunuzun görünmesini istediğiniz ölçülerde görünmesini sağlar.

Bikini Modelleri Boyundan Bağlamalı

Boyundan Bağlamalı Bikini & Mayolar

Boyundan bağlanarak kullanılan modeller, omuzlarını daha ufak göstermek ve özellikle göğüslerini toparlamak isteyen kadınların tercihleri arasındadır. Büyük göğüslü kadınlar proporsyonlarını dengelemek için mümkünse büyük desenlere sahip olmayan boyundan bağlamalı bikini modellerini tercih edebilirler.

Bikini Modelleri Şortlu Mayo

Şortlu Bikini Modelleri

Vücut hatlarınız belirgin ise yani düz hatlara sahip değilseniz, şortlu bikinileri de tercih edebilirsiniz. Özellikle kalça bölgesi geniş kadınların kullandığı bir seçenek olmakla beraber üst kısımda seksi bir bikini üst ile bu yaz için farklı bir alternatif olabilir. Yüzücü mayoları kullanlar için de şortlu modeller bir alternatif olabilir.

Bikini Modelleri Fırfırlı Bikini

Fırfırlı, Püsküllü Bikini & Mayolar

Bu yazın trendlerinden olan fırfırlı ve püsküllü modeller plajlara taze ve rengarenk bir görüntü getiriyor. Üst bikinilere, omuzlara, göğüs kısımlarına ya da alt bikinilere eklenmiş fırfır ve püsküller oldukça sevimli görünüyor. Küçük göğüslü kadınların özellikle üst bölge için tercih etmeleri onlar için kurtarıcı bir çözüm olacaktır.

Bikini Modelleri Mayokini

Mayokini Modelleri

Birkaç yıldır vazgeçilmez bir model olan mayokiniler, hamilelik sonrası çatlaklarından, ameliyat lekelerinden, özellikle göbek bölgesindeki fazla kilolardan çekinen, onları örtmek ama mayodan farklı bir model kullanmak isteyen kadınların tercihi. Bikini ve mayo karışımı, yandaki cepleri ile rahatlık da sağlayan mayokini modellerinden üst kısmında püskül veya fırfır olanlar küçük göğüsler için, alt kısmı kalın kesim yerine yanları ipli şekilde olanlar ise basenleri geniş olanlar için idealdir.

Bikini Modelleri Tankini

Tankini Modelleri

Tankiniler, bikini giyemeyen ama deniz kıyafetini yine de iki ayrı parça olarak kullanmak isteyen kadınlar için tasarlanmış, üst bölgesi bluz uzunluğunda, alt bölgesi isteğe göre şort ya da alt bikini olarak alınabilir. Yine karın bölgesinde sorun olan kadınlar için önerilebilecek bir modeldir.

Bikini Modelleri Yüzücü Mayosu

Yüzücü Mayosu Modelleri

Sporla ilgilenen, atletik bir vücuda sahip kadınların tercih ettiği düz, astarlı, teri çabuk emen, sade ve kullanışlı modellerdir. Genelde düz renklerle kombine edilir, her yıla, her trende uyum sağlayabilir klasik bir modellerdir.

Biz kadınlar erkekler gibi değilizdir. Tabi ki 1-2 mayo ve bikiniyle yetinmeyiz. Yazın en güzel günlerini yaşıyorken tatil bavulumuza yeni trend bu bikini ve mayolardan bir ya da birkaçını alarak plaj ve kumsallarda cıvıl cıvıl gezebilir, modanın nabzını plajlarda da tutabiliriz. Birbirinden şık mayo, bikini ve pareo modellerini incelemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.